Vacature

Adviseur Zorg

Het personeelstekort in de zorg, de groeiende vraag naar zorg, een veranderende relatie tussen de patiënt en arts en nieuwe nationale en Europese wetgeving (zoals de EGIZ en de EHDS) vragen om efficiënte inzet van informatie en technologie

Het personeelstekort in de zorg, de groeiende vraag naar zorg, een veranderende relatie tussen de patiënt en arts en nieuwe nationale en Europese wetgeving (zoals de EGIZ en de EHDS) vragen om efficiënte inzet van informatie en technologie. Duurzame adoptie van deze mogelijkheden omvat meer dan de selectie van de juiste standaarden en oplossingen. Het begint bij een solide strategie en vraagt om zorgvuldige afwegingen in verschillende fasen van het implementatieproces. PBLQ ziet het als haar opgave te werken aan het duurzaam inzetten van technologische innovatie in de zorg. Daarbij hanteren wij een integrale aanpak waarbij we enerzijds de overheid adviseren over de behoeften die er bij zorginstellingen leven. Anderzijds bieden we zorginstellingen concrete implementatiehulp.

Word jij enthousiast van innovatie in de zorg en wil jij helpen om onze zorggroep te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw uitdaging

Binnen het thema Zorg richt je je op de begeleiding van implementatietrajecten, of het nu gaat om de implementatie van nieuwe technologieën of informatiemanagement. In die begeleiding help je opdrachtgevers met alle facetten van een implementatie: van strategie tot verandermanagement en van inkoop tot opleiding, rekening houdend met de eisen en wensen van de organisatie en diens medewerkers. Door middel van advies, onderzoek, of interim-opdrachten lever jij opdrachtgevers toekomstbestendige perspectieven en oplossingen. In deze opdrachten maak je deel uit van een multidisciplinair team vanuit PBLQ.

Je draagt zorg voor het werven en uitvoeren van opdrachten en je bouwt verder aan een netwerk van opdrachtgevers. Je denkt mee over onze visie op het zorgdomein. Daarnaast draag je samen met collega’s bij aan de ontwikkeling van PBLQ. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van inhoudelijke bijeenkomsten, een studiereis, het meeschrijven aan offertes en het meedenken over de toekomstige ontwikkelingen van de organisatie.

Voor een bredere indruk van onze organisatie en wat wij doen kun je kijken op de algemene website www.pblq.nl en het thema zorg https://pblq.nl/zorg/.

Jouw profiel

Je bent initiatiefrijk en wendbaar. Je bent in staat om (nieuwe) materie eigen te maken en je komt snel tot de kern van de vraag. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met collega’s en in staat bent om relaties op te bouwen met de mensen met wie je werkt, zodat je gezamenlijk de gewenste doelen kunt realiseren. Je voelt je thuis in het netwerken en verbinden in een inhoudelijk gedreven organisatie en kunt goed omgaan met de afwisselende dynamiek die het werken aan diverse opdrachten vereist. Ervaring in de zorg of als consultant in de zorg is een pre.

Wat biedt PBLQ

PBLQ biedt jou de mogelijkheid een grote verscheidenheid aan opdrachten te vervullen voor uiteenlopende opdrachtgevers in de (semi-)publieke sector. Wij bieden een omgeving waarmee je met jouw kennis en netwerk jouw impact op de maatschappij vergroot. Naast het thema Zorg richt PBLQ zich op diverse andere thema’s, waaronder Digitale Dienstverlening, Veiligheid, Duurzaamheid, Leefomgeving en Smart Cities. Je krijgt de ruimte om ook in deze thema’s een bijdrage te leveren. Je werkt in een collegiale en informele werksfeer, waar veel vrijheid en ruimte is voor eigen inbreng. Naast jouw dagelijks werk krijg je kansen om je door te ontwikkelen. De manier waarop je dat invult is afhankelijk van jouw voorkeuren en interesses.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de zwaarte van de functie.

Je krijgt flexibiliteit en vrijheid om je tijd en werk in te delen op een manier die bij jou en jouw privésituatie past. Aanvullend geboorteverlof wordt aangevuld tot 100% van het salaris en het is mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen. Je krijgt de beschikking over een telefoon en laptop en een NS businesscard 1e klas. Daarnaast kun je kiezen uit een breed trainings-, opleidings- en coachingsaanbod zodat je je kunt (blijven) ontwikkelen.

Is dit jouw functie en wil je meer weten?

Neem contact op met Marc de Rooij – directeur en adviseur – via 06 11 95 31 60 of M.de.Rooij@pblq.nl voor vragen over de vacature en/of PBLQ. Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Den Haag of via teams.

Weet je al zeker dat je wilt solliciteren?

Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@pblq.nl


Over PBLQ

PBLQ is hét onafhankelijke adviesbureau voor innovatie- en digitaliseringsvraagstukken in de (semi-)publieke sector. Met ongeveer 40 collega’s adviseren wij (semi-)publieke organisaties over de impact, kansen en risico’s van innovatie en digitalisering op de veranderende samenleving. We verbinden daarbij de werelden van technologie, beleid en bestuur. Ook kennen we de context waarin publieke sectororganisaties opereren, hebben inzicht in beleidsprocessen en besluitvorming en zijn experts in verandertrajecten en het managen van complexe programma’s en projecten. Onze kracht ligt in het geven van toekomstgerichte adviezen en oplossingen die opdrachtgevers verder helpen. We zijn een informele organisatie met een platte structuur. Onze collega’s herken je aan hun betrokkenheid, toegankelijkheid en professionaliteit

Publicaties

Previous
Next