ONZE ADVISEURS

Helma​

Blankman​

Adviseur​

“Stilstand is vaak achteruitgang”

Neem contact op

Ik denk dat ik van jongs af aan, en zeker tijdens mijn hele loopbaan, met veranderogen naar de wereld om mijn heen heb gekeken. Kan het anders? Kan het beter? Kan het slimmer georganiseerd worden?

Stilstand is doorgaans achteruitgang en daarom is het leuker om vooruit te gaan en nieuwe wegen te bewandelen en zo ben ik ook op mijn 61ste bij PBLQ terecht gekomen.

Mijn kracht ligt in mijn nieuwsgierigheid, mijn drang om dingen beter te maken en mijn sterke maatschappelijke betrokkenheid. En mijn doorzettingsvermogen, of noem het vriendelijke drammerigheid; nee, vind ik geen fijn antwoord en ja, maar net zomin. Zoeken naar andere en nieuwe mogelijkheden behoren dan ook tot mijn repertoire.

Creatief zijn  en buiten de gebaande paden mogelijkheden bedenken horen ook bij mij. Zo ging ik voor een opdracht over veiligheid en leefklimaat in justitiële jeugdinrichtingen praten met de jeugdtrainer van jong Ajax en de beveiligers van pretparken, om te leren van hun inzichten.

Ik kom het best tot mijn recht in een omgeving waar hard wordt gewerkt, waar mensen elkaar iets gunnen maar elkaar ook uitdagen. En ik draag daar zelf graag mijn steentje aan bij.

Onze publicaties: