Neem contact op

0703763636

Rolinka

Boot

Adviseur

Nootdorp, Delft, Groningen, Amsterdam
Biologie, Nederlandse Letterkunde
Uitgeverij, overheid

Of het nou om wonen, studeren of werken gaat; ik houd van verandering. Die verandering kost moeite en halverwege denk ik soms ‘waar ben ik aan begonnen?!’, maar achteraf ben ik steeds blij dat ik de moed had om de stap te wagen.

PBLQ richt zich graag op verandervraagstukken, met name op het snijvlak van bestuur en ICT: organisaties willen bijvoorbeeld een nieuw systeem implementeren, beter samenwerken of een hoger volwassenheidsniveau bereiken. In dit soort veranderingen mag ik als adviseur van PBLQ mijn steentje bijdragen.

In mijn opdracht bij het ministerie van BZK werkte ik samen met mijn collega’s van het programma eID/Toegang aan het verbeteren van de samenwerking met stakeholders. Goed luisteren, de juiste vragen stellen en tot de kern van een vraagstuk komen om vervolgens met elkaar aan een oplossing te werken; dat was steeds weer een leuke, interessante uitdaging waarvan ik veel heb geleerd.

Een opdrachtgever heeft aan mij een betrokken collega met gevoel voor taal, die graag diep de inhoud induikt, maar het grote geheel niet uit beeld verliest. Ik breng structuur, zorg voor een goede samenwerking en doe mijn werk het liefst met veel enthousiasme.

Wie weet kunnen we in de toekomst eens samenwerken!

“You can choose courage or you can choose comfort. You cannot have both.’ – Brené Brown”
Mijn publicaties:

Congres veerkrachtige crisisbeheersing

Energietransitie: (de hindernissen) van Parijs naar de Hollandse polder

Towards smarter cities: Lessons from Barcelona

Digitale kansen verzilveren

Voorbij de intelligence paradox: Innoveren van kop tot staart in de ondermijningsaanpak!

Een Smart City is een Connected City: Digitale snelwegen als basis voor de slimme stad

Previous
Next