Skip to main content
t4

Thema

INFORMATIEMANAGEMENT

Door digitalisering beschikken organisaties over meer informatie, die ook nog eens breder wordt verspreid. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je deze informatie optimaal inzet, en hoe houd je grip? PBLQ heeft inmiddels een behoorlijk cv opgebouwd in opdrachten die zich richten op informatiemanagement. In samenwerking met opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat informatievoorziening en IT de bedrijfsprocessen binnen hun organisaties optimaal ondersteunen.

Veel voorkomende vragen

Hoe ziet een goede informatiestrategie eruit? Hoe zorgen we ervoor dat informatie bij de juiste mensen in een keten belandt? Hoe kunnen we de beschikbare kennis en informatie optimaal inzetten om onze portfolio te priorteren? Hoe krijgen we onze informatiehuishouding op orde?

Kortom, voor strategische informatievraagstukken, maar ook voor het vertalen van de informatiestrategie naar concrete projecten, het uitvoeren van analyses en het adviseren over specifieke informatievragen biedt PBLQ alle ondersteuning voor publieke organisaties.

Onze expertise

Onze adviseurs zijn goed in het vertalen van nieuwe informatiebehoeften in projecten en programma’s, en maken hierbij gebruik van hun kennis over innovatieve technologie. We overzien het speelveld binnen organisaties, kennen de technologische ontwikkelingen en helpen bij het richten, inrichten en evalueren van de informatievoorziening. Zo ondersteunen we de dienstverlening en de bijhorende bedrijfsprocessen op een veilige, verantwoorde en effectieve manier.

Neem contact op met één van onze adviseurs

Paul Deurvorst
Adviseur

06 53 46 96 62
Stuur mij een e-mail

Renske Boersma
Adviseur

06 46 82 71 17
Stuur mij een e-mail

Rutger van de Elsen
Adviseur

06 53 94 95 06
Stuur mij een e-mail