Jan

van der Hoek

Aanbestedingsspecialist

Vanuit een achtergrond op het gebied van IT en projectmanagement binnen de overheid houd ik mij sinds 2000 bezig met bidmanagement, de organisatorische inbedding en professionalisering van bidmanagement en offerteprocessen, en het sluiten van deals bij overheidsorganisaties.

Samen met de adviseurs help ik onze opdrachtgevers met gerichte offertes en de juiste match tussen adviseurs en gevraagde competenties.

Naast mijn kennis van de publieke sector heb ik uitgebreide ervaring op het gebied van bidmanagement,  wet- en regelgeving ten aanzien van aanbestedings- en inkoopprocedures en het sluiten van deals bij overheidsorganisaties. In die hoedanigheid ben ik verantwoordelijk geweest voor complete offertetrajecten, zowel vanaf specificatie door opdrachtgevers als vanaf de (pre-)offertefase via de contractonderhandelingen tot en met de uiteindelijke gunning.

Door mijn ervaring aan zowel opdrachtgevers-, als leverancierskant weet ik als geen ander hoe om te gaan met klantvraagstukken en de wijze waarop deze dienen te worden vertaald in aanvragen of gerichte proposities. Met name het scheidsvlak tussen commercie, de “business” en het juridische beschouw ik als mijn speelveld. Mijn pragmatische instelling, gedrevenheid en hands on mentaliteit zijn mijn sterkte punten. Deze eigenschappen stellen mij in staat om samen met adviseurs en opdrachtgevers tot concrete resultaten te komen.

“Met name het scheidsvlak tussen commercie, de “business” en het juridische beschouw ik als mijn speelveld.”
Mijn publicaties:

Congres veerkrachtige crisisbeheersing

Energietransitie: (de hindernissen) van Parijs naar de Hollandse polder

Towards smarter cities: Lessons from Barcelona

Digitale kansen verzilveren

Voorbij de intelligence paradox: Innoveren van kop tot staart in de ondermijningsaanpak!

Een Smart City is een Connected City: Digitale snelwegen als basis voor de slimme stad

Previous
Next