Skip to main content

Slide

KOM WERKEN BIJ PBLQ!

WERKEN BIJ PBLQ

Bij PBLQ adviseren we de publieke sector op maatschappelijke thema’s van vandaag en morgen. Denk aan de leefomgeving, veiligheid, zorg en digitale overheid en samenleving. Met onze onafhankelijke adviezen en complexe projecten en programma’s creëren we blijvende waarde. Wil jij ook impact hebben op (toekomstige) maatschappelijke vraagstukken en ben je als starter geïnteresseerd in of heb je als professional ervaring op het vlak van digitalisering van overheid en samenleving ben je bij ons aan het goede adres.

Bij PBLQ werken ongeveer 40 talentvolle en inspirerende adviseurs, onderzoekers, interim’ers en project- en programmamanagers. We opereren samen maar wel vanuit specifieke kennis en ervaring van een markt of vakgebied.

Wil je meer weten over PBLQ?

Wanneer je meer wilt weten over de mensen die bij PBLQ werken, het soort opdrachten dat we doen, hoe we samenwerken in opdrachten en hoe we ons adviesbureau met elkaar organiseren, bel dan gerust met een van onze adviseurs. 

INCLUSIE EN DIVERSITEIT

Onze adviseurs werken aan publieke maatschappelijke opgaven voor de publieke sector. Omdat we midden in de samenleving staan en onze impact bij onze klanten groot is, hechten we waarde aan inclusie en diversiteit.
Wij hebben aandacht voor inclusief werkgeverschap: het in dienst nemen van mensen met inzet naar vermogen. We hanteren een actief beleid om te komen tot een divers personeelsbestand waarin iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, welkom is. Hiermee dragen we bij aan een arbeidsmarkt waarin iedereen kan participeren, en vormt ons personeelsbestand een afspiegeling van de samenleving. We zijn bewust op zoek naar werknemers met verschillende achtergronden. Daarnaast besteden we aandacht aan de positie van vrouwen in onze organisatie. Inspiratie en creativiteit worden gedeeld en talent gestimuleerd en ontwikkeld.

OPLEIDINGS - EN (DOOR) GROEIMOGELIJKHEDEN

Wij vinden bij PBLQ de kennis, kunde en ervaring voor onszelf en onze klanten heel belangrijk. Daarom werken we daar hard met elkaar aan, het is ons meest waardevolle bezit.
Bij PBLQ heb je zelf de regie over je eigen ontwikkeling. Met de juiste motivatie krijg je alle ruimte. Collega’s coachen en stimuleren elkaar daarin. We leiden ons eigen talent op! Daarvoor hebben we onze PBLQ-ontwikkelijnen hoe we elkaar ontwikkelen van starter tot aan de principal adviseur.
Niet iedereen volgt hetzelfde pad en tempo. Dat kan zijn richting een strategisch adviseur op topniveau, als interim’er/ programmamanager of als onderzoeker.

Onderzoek - DPIA's
Digitale kansen verzilveren

Misschien kom je binnen als wetenschappelijk onderzoeker, als bedrijfsjurist of juist als ervaren consultant. Elk individu heeft immers een unieke persoonlijkheid en beschikt over unieke bagage. Wat ons verbindt, is de drive om impact te maken, voor de klant en voor de maatschappij. Wij helpen je je verder te ontwikkelen door een scala aan mogelijke opleidingen en trainingen. Voor de carrière die jij voor ogen hebt!
Leren doen we het meest in de opdrachten die we doen. In iedere opdracht is er aandacht voor de evaluatie met elkaar en met de opdrachtgever. Tweewekelijks organiseren we een PBLQurriculum waarin we het gesprek hebben over ons vak en we van elkaar leren. Daarnaast hebben we intervisiegroepen, werken we met mentoren en zelfstandig of samen doen we opleidingen bijvoorbeeld op het gebied van project- of programmamanagement, verandermanagement, strategisch adviseren of inhoudelijke onderwerpen als privacy, energietransitie of artificiële intelligentie.

Bij PBLQ krijg ik de ruimte om me te ontwikkelen en leer ik veel verschillende opdrachtgevers binnen de overheid kennen.

Collega’s zijn breed geïnteresseerd en praten graag over inhoud. Bij ons geen gesprekken over lease-auto’s aan de lunchtafel.

Als je op zoek bent naar een baan met veel afwisseling en maatschappelijke impact, dan ben je bij PBLQ op de juiste plaats.

VRAGEN?

adviseur-manager-advies-frank-van-ijzerloo-pblq

Frank van IJzerloo
06 38 74 93 25

Stuur mij een e-mail