Skip to main content

Slide

KOM WERKEN BIJ PBLQ!

VACATURES

Werken bij PBLQ betekent dat je aan de slag gaat voor een betere publieke sector. Ontwerp oplossingen voor technologische ontwikkelingen, denk mee over bestuurlijke vraagstukken, vertaal informatiebehoeften in concrete veranderstappen. Ons werk is divers, uitdagend en betekenisvol. Draag jij de publieke zaak een warm hart toe? En werk jij graag bij een inhoudelijk gedreven club met een informele cultuur, waar vanuit een intrinsieke motivatie hard gewerkt wordt aan mooie oplossingen voor onze klanten, maar waar we ook oog hebben voor een gezonde werk-privé balans?

Dan maken we graag kennis met jou. Wij zijn immers altijd op zoek naar leuke en goede nieuwe collega’s die ons kunnen versterken. Direct solliciteren naar een van onze functies in de zorg, privacy & informatiebeveiliging, fysieke leefomgeving, defensie, justitie & veiligheid of digitale samenleving kan natuurlijk ook.

Bij PBLQ krijg ik de ruimte om me te ontwikkelen en leer ik veel verschillende opdrachtgevers binnen de overheid kennen.

Collega’s zijn breed geïnteresseerd en praten graag over inhoud. Bij ons geen gesprekken over lease-auto’s aan de lunchtafel.

Als je op zoek bent naar een baan met veel afwisseling en maatschappelijke impact, dan ben je bij PBLQ op de juiste plaats.

Bij PBLQ werk je in een organisatie waarin iedereen elkaar kent, er oog is voor elkaar en ontwikkeling voorop staat.

adviseur-marc-de-rooij-pblq

VRAGEN?

adviseur-manager-advies-frank-van-ijzerloo-pblq

Frank van IJzerloo
Manager advies

06 38 74 93 25
Stuur mij een e-mail