Kom werken bij PBLQ!

Hoe is het om bij ons te werken?

Wil jij ook bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken? Bij PBLQ adviseren we de publieke sector op de thema’s van vandaag en morgen. Met ons werk creëren we blijvende waarde. Wij doen dit door het leveren van advies, onderzoek, trainingen en tijdelijke invulling van functies. Heb je ruime ervaring met vraagstukken op het gebied van informatie, technologie en innovatie, of start je net met werken en ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Wij gaan graag met je in gesprek.

Bij PBLQ werken ongeveer 45 talentvolle en inspirerende adviseurs, onderzoekers en project- en programmamanagers. Daarnaast verzorgen wij trainingen en de begeleiding van diverse sessies en bijeenkomsten. Wij werken zowel individueel als in teamverband, waarbij ruimte is voor ieders specifieke kennis en ervaring.

Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Ontwikkeling verbindt ons, motiveert ons en brengt ons op nieuwe ideeën. Het is ons meest waardevolle bezit. Bij PBLQ heb je zelf de regie over je ontwikkeling en krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken. Onze adviseurs hebben zeer diverse achtergronden en beschikken over unieke bagage. Wat ons verbindt is de drive om impact te maken, voor de klant en voor de maatschappij.

Ontwikkeling staat in ons werk centraal. We leren doorlopend van interessante opdrachten en opdrachtgevers en zitten bovenop de actualiteit. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies waar we het gesprek voeren over ons vak. Op deze manier leren we van elkaar en van inspirerende sprekers. Daarnaast coachen we elkaar, organiseren we intervisiegroepen en is er veel ruimte voor het volgen van opleidingen.

Inclusie en diversiteit

PBLQ staat midden in de samenleving en hecht veel waarde aan een inclusieve en diverse werkomgeving. We hanteren dan ook een actief beleid om te komen tot een divers personeelsbestand waarin iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, geslacht, overtuiging of beperking welkom is. We willen met ons personeelsbestand een afspiegeling van de samenleving vormen. Hiermee dragen we bij aan een arbeidsmarkt waarin iedereen kan participeren.

Twee collegae in gesprek

Vacatures

Ontwerpgerichte Adviseur (junior)

Loop jij warm voor vernieuwende manieren van adviseren binnen het publieke domein? Ben je toe aan een intellectuele uitdaging en wil je richting geven aan nieuwe ontwikkelingen om complexe problemen op te lossen? Ontwerp je graag innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken die écht werken? Kom dan ons Team Ontwerpgericht adviseren versterken!

Ontwerpgerichte Adviseur (medior/senior)

Ben je toe aan een intellectuele uitdaging en wil je richting geven aan nieuwe ontwikkelingen om complexe problemen op te lossen? Kom dan ons Team Ontwerpgericht adviseren versterken!

Adviseur digitale samenleving

Word jij enthousiast van de nieuwste digitale ontwikkelingen en innovaties? Ligt jouw hart bij de publieke sector en wil je een betekenisvolle bijdrage leveren aan de maatschappij? Lees dan verder!

Adviseur Leefomgeving (senior)

Wil jij een bijdrage leveren aan het beetpakken van (informatie)vraagstukken binnen de fysieke leefomgeving, waaronder de Omgevingswet, stikstof, de energietransitie en basisregistraties? Zie jij jezelf werken voor een adviesbureau dat zich volledig richt op de publieke zaak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Adviseur veilige samenleving (medior/senior)

Ben jij een adviseur met ervaring in het veiligheidsdomein? Vind jij het interessant wat de impact van innovatie en digitalisering is op (sociale) veiligheid en criminaliteit? Zet jij jouw kennis en ervaring graag in om de publieke sector te helpen bij diverse vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Adviseur Leefomgeving

Heb jij sterke affiniteit met informatievoorziening over de fysieke leefomgeving, waaronder de Omgevingswet en de energietransitie Haal je voldoening uit het verbinden van mensen en oplossingen en ga je een inhoudelijke uitdaging niet uit de weg? Lees dan verder!