Hoe wij helpen

De veranderende informatiesamenleving vraagt om een andere blik

De veranderende informatiesamenleving zorgt ervoor dat publieke organisaties steeds weer voor nieuwe vraagstukken komen te staan. Nieuw beleid en regelgeving vragen om een andere rol van informatie, technologie en innovatie om kansen voor de samenleving te benutten en om publieke waarde toe te voegen. Wij helpen de overheid bij dit soort veranderingen vanuit verschillende disciplines. Opdrachtgevers schakelen ons in voor advies, onderzoek, interim-opdrachten (verandermanagement) en trainingen. Wij hebben verschillende expertisevelden in huis en werken regelmatig samen met partners, ook vanuit de academische wereld.

Klik op onderstaande tegels voor meer informatie over de diensten die wij leveren.

PBLQ-werknemers aan een houten tafel in gesprek.

Advies

Onze adviseurs geven duurzaam advies. Hierin combineren zij een zo groot mogelijk maatschappelijk effect met een realistisch handelingsperspectief.

PBLQ-HR-sfeerbeelden, Kirsten achter de computer aan een bureau

Interim

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de publieke sector. Nieuwsgierig naar de projecten die wij al hebben gedaan?

Post-its plakken PBLQ

Onderzoek

PBLQ geeft advies op basis van onderzoek en best practice. Reviews, audits, rekenkameronderzoeken en complexe DPIA´s zijn onderdeel van onze methode.

Groep rond Julia voor opleidingen van PBLQ

Opleidingen

Wij bieden op maat gemaakte leer- en ontwikkeltrajecten aan voor o.a. technologische ontwikkelingen, nieuwe wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen.