Neem contact op

0645260697

Ruth

Emous

Adviseur

Vanuit mijn achtergrond in User Experience (UX) en omgevingspsychologie kijk ik graag naar de gebruikers. Wie zijn de gebruikers? Wat zijn hun behoeftes en hoe kunnen we iets ontwikkelen dat het beste aansluit bij deze behoeftes? (Proces)optimalisaties op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, inclusie en participatie spreken mij dan ook erg aan.

Vanuit verschillende organisaties en diverse rollen ben ik de verbinder geweest tussen onder andere de gebruikers en ontwikkelaars. Een rol die goed bij mij past, want door mijn open en nieuwsgierige houding leg ik makkelijk contacten en win ik snel vertrouwen. Daarnaast ben ik goed in presenteren en enthousiasmeren, waardoor ik goed kan schakelen op verschillende niveaus en mensen weet mee te krijgen.

Deze kwaliteiten en mijn opgedane ervaring zet ik graag in voor het verbeteren van de maatschappij en daarom zit ik bij PBLQ als adviseur voor het publieke domein goed op mijn plek. Ook naast mijn werk maak ik mij graag nuttig. Zo ben persoonlijk begeleider en (zelfs gecertificeerd) voetbaltrainer van een gehandicaptenteam. Die vrolijke gezichten daar kan niks tegenop!

“Als je de klant of gebruiker in beweging wilt krijgen, dan moe je eerst weten waar hij op aangaat.”
Mijn publicaties:

Congres veerkrachtige crisisbeheersing

Energietransitie: (de hindernissen) van Parijs naar de Hollandse polder

Towards smarter cities: Lessons from Barcelona

Digitale kansen verzilveren

Voorbij de intelligence paradox: Innoveren van kop tot staart in de ondermijningsaanpak!

Een Smart City is een Connected City: Digitale snelwegen als basis voor de slimme stad

Previous
Next