Neem contact op

0645260697

Ruth

Emous

Adviseur

Wat ik belangrijk vind? Dat de gebruiker centraal staat. Wat is zijn behoefte en hoe kunnen we iets ontwikkelen dat het beste aansluit bij deze behoeftes? Vanuit mijn achtergrond in architectuur en stedenbouw heb ik deze vraag eerst vooral beantwoord vanuit ruimtelijk oogpunt, maar later kreeg ook het digitale domein mijn interesse. Mijn traineeship op het gebied van User Experience (UX) sloot hier perfect op aan en ik heb de digitale wereld en zijn gebruikers beter leren kennen.

Vanuit verschillende organisaties en diverse rollen ben ik de verbinder geweest tussen onder andere de gebruikers en ontwikkelaars. Een rol die goed bij mij past, want door mijn open en nieuwsgierige houding leg ik makkelijk contacten en win ik snel vertrouwen. Daarnaast ben ik goed in presenteren en enthousiasmeren, waardoor ik goed kan schakelen op verschillende niveaus en mensen weet mee te krijgen.

Deze kwaliteiten en mijn opgedane ervaring zet ik graag in voor het verbeteren van de maatschappij en daarom zit ik bij PBLQ als adviseur voor het publieke domein goed op mijn plek. Ook naast mijn werk maak ik mij graag nuttig. Zo ben ik voetbaltrainer van een gehandicaptenteam en persoonlijk begeleider van een van de jongens uit het team. Sterker nog, sinds kort zelfs gecertificeerd G-voetbaltrainer. Het is misschien niet het belangrijkste papiertje, maar wel de waardevolste. Die vrolijke gezichten daar kan niks tegenop!

“Een goed begin is het halve werk!”
Mijn publicaties:

Energietransitie: (de hindernissen) van Parijs naar de Hollandse polder

Towards smarter cities: Lessons from Barcelona

Digitale kansen verzilveren

Voorbij de intelligence paradox: Innoveren van kop tot staart in de ondermijningsaanpak!

Een Smart City is een Connected City: Digitale snelwegen als basis voor de slimme stad

Mens vs. machine of mensgerichte machine? Zet mensenrechten en waarden centraal bij AI-ontwikkeling.

Previous
Next