Skip to main content

Walter van de Ven

Adviseur

Uiterst gemotiveerd om mijn vaardigheden tot uiting te brengen, ben ik daarnaast erg leergiering om deze continue te blijven ontwikkelen. Ik heb een sterk analytisch denkvermogen, ik ben constructief kritisch en werk daarbij erg punctueel.

Graag organiseer ik alles tot in de puntjes en neem daarbij het voortouw;  ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. Ook ben ik resultaatgericht. Om zoveel mogelijk te bereiken werk ik altijd met een strak schema, maar ik ben ook flexibel genoeg om mijn planning te wijzigen indien nodig. Ik ben sociaal en communicatief vaardig en leg makkelijk contact met veel verschillende mensen gedurende verschillende omstandigheden.

Altijd probleemoplossend, denkend en strevend naar maatschappelijke impact; dat is de reden dat ik ruim acht jaar geleden Bestuurskunde ben gaan studeren. Ik duik graag in verschillende soorten maatschappelijke opgaven en wil hierin de onderste steen boven krijgen.

Met ervaring bij overheidsorganisaties op zowel lokaal, provinciaal als nationaal niveau, maak ik nieuwe beleidsterreinen en materie snel eigen. Daarnaast heb ik een enorme passie voor politiek en alles wat met onze democratie te maken heeft. Dat is de reden dat er voor mij geen groter goed is om in mijn werk bij PBLQ bij te mogen dragen aan het versterken van deze democratie en het vooruithelpen van onze samenleving.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!”

Mijn publicaties: