Kom werken bij PBLQ!

Hoe is het om bij ons te werken?

Wil jij ook bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken? Bij PBLQ adviseren we de publieke sector op de thema’s van vandaag en morgen. Met ons werk creëren we blijvende waarde. Wij doen dit door het leveren van advies, onderzoek, trainingen en tijdelijke invulling van functies. Heb je ruime ervaring met vraagstukken op het gebied van informatie, technologie en innovatie, of start je net met werken en ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Wij gaan graag met je in gesprek.

Bij PBLQ werken ongeveer 45 talentvolle en inspirerende adviseurs, onderzoekers en project- en programmamanagers. Daarnaast verzorgen wij trainingen en de begeleiding van diverse sessies en bijeenkomsten. Wij werken zowel individueel als in teamverband, waarbij ruimte is voor ieders specifieke kennis en ervaring.

Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Ontwikkeling verbindt ons, motiveert ons en brengt ons op nieuwe ideeën. Het is ons meest waardevolle bezit. Bij PBLQ heb je zelf de regie over je ontwikkeling en krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken. Onze adviseurs hebben zeer diverse achtergronden en beschikken over unieke bagage. Wat ons verbindt is de drive om impact te maken, voor de klant en voor de maatschappij.

Ontwikkeling staat in ons werk centraal. We leren doorlopend van interessante opdrachten en opdrachtgevers en zitten bovenop de actualiteit. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies waar we het gesprek voeren over ons vak. Op deze manier leren we van elkaar en van inspirerende sprekers. Daarnaast coachen we elkaar, organiseren we intervisiegroepen en is er veel ruimte voor het volgen van opleidingen.

Inclusie en diversiteit

PBLQ staat midden in de samenleving en hecht veel waarde aan een inclusieve en diverse werkomgeving. We hanteren dan ook een actief beleid om te komen tot een divers personeelsbestand waarin iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, geslacht, overtuiging of beperking welkom is. We willen met ons personeelsbestand een afspiegeling van de samenleving vormen. Hiermee dragen we bij aan een arbeidsmarkt waarin iedereen kan participeren.

Twee collegae in gesprek

Vacatures

Stagiair(e)

Word jij enthousiast van de nieuwste digitale ontwikkelingen en innovaties? Lees dan snel verder!