Daniëlle

Huijdts

Adviseur

Vanuit mijn studieachtergrond in Bestuurskunde heb ik een brede en kritische blik ontwikkeld op de verschillende lagen binnen de overheid.

In eerdere werkervaring heb ik mij beziggehouden met vraagstukken op het gebied van informatie- en verandermanagement. Bij het oplossen van dergelijke vraagstukken, die vaak een sterke digitale component hebben, ben ik mij er altijd van bewust dat iedereen anders omgaat met veranderingen binnen organisaties. Er spelen altijd verschillende belangen en om uiteindelijk een gezamenlijke richting te kunnen vinden is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden.  

Ik ben ervan overtuigd dat digitalisering veel voordelen heeft voor de overheid en de samenleving en ik krijg er energie van om organisaties hierin te adviseren en te ondersteunen. De variatie in de opdrachten die ik bij PBLQ doe zorgt ervoor dat ik telkens weer uitgedaagd wordt en dat ik mezelf kan ontwikkelen tot veelzijdige adviseur.

Ik ben resultaatgericht, kritisch en ik werk graag met anderen samen om tot de beste oplossing te komen. Ik ben nieuwsgierig en in staat om mij nieuwe dingen snel eigen te maken. Deze vaardigheden zet ik in om een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendige overheid waarin de mens centraal staat.

“Samenwerken aan een toekomstbestendige overheid is wat mij drijft als adviseur.”
Mijn publicaties:

Congres veerkrachtige crisisbeheersing

Energietransitie: (de hindernissen) van Parijs naar de Hollandse polder

Towards smarter cities: Lessons from Barcelona

Digitale kansen verzilveren

Voorbij de intelligence paradox: Innoveren van kop tot staart in de ondermijningsaanpak!

Een Smart City is een Connected City: Digitale snelwegen als basis voor de slimme stad

Previous
Next