Neem contact op

0645898886

Lisa

Pieters

Adviseur

Als iemand met een achtergrond in politicologie en veiligheids- en crisismanagement, begrijp ik de complexiteit van de politieke arena en de bestuurlijke sensitiviteit die daarbij komt kijken als geen ander. Mijn ervaringen en opleidingen hebben me geleerd hoe belangrijk het is om verschillende partijen en organisaties te betrekken en te fungeren als een effectieve schakel tussen verschillende stakeholders.

Mijn drijfveer is om de wereld veiliger en toegankelijker te maken voor zowel burgers als de publieke sector, vooral in het onvoorspelbare en dynamische tijdperk van digitalisering. Ik geloof in de kracht van technologie om ons te helpen bij het oplossen van complexe uitdagingen en het verbeteren van onze samenleving.

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door sociaal zijn, openheid en sterke communicatieve vaardigheden, waardoor ik in staat ben om snel een band met mensen te creëren en hen op hun gemak te stellen. Tegelijkertijd ben ik punctueel en een echte planner, wat essentieel is voor het beheer van projecten in mijn vakgebied. Daarnaast ben ik ook erg flexibel en leef ik op in een dynamische en onvoorspelbare omgeving, waarbij ik mijn vermogen om snel te schakelen en problemen op te lossen ten volle benut.

Al deze eigenschappen en ervaringen neem ik graag mee in mijn opdrachten, met als uiteindelijk doel het leveren van waardevolle resultaten en het bijdragen aan een veiligere en efficiëntere wereld voor de publieke sector.

“Samen in verbinding kom je tot het mooiste resultaat”
Mijn publicaties:

Energietransitie: (de hindernissen) van Parijs naar de Hollandse polder

Towards smarter cities: Lessons from Barcelona

Digitale kansen verzilveren

Voorbij de intelligence paradox: Innoveren van kop tot staart in de ondermijningsaanpak!

Een Smart City is een Connected City: Digitale snelwegen als basis voor de slimme stad

Mens vs. machine of mensgerichte machine? Zet mensenrechten en waarden centraal bij AI-ontwikkeling.

Previous
Next