ONZE ADVISEURS

Paul

Deurvorst

Adviseur

“Ik breng complexe vraagstukken terug tot de essentie, overbrug tegenstellingen en schakel snel tussen strategie en operatie.”

Neem contact op

Ruim vijfentwintig jaar help ik opdrachtgevers bij het doorvoeren van veranderingen op het snijvlak van informatievoorziening en bedrijfsvoering. Mijn passie is het verbeteren van de uitvoering van overheidstaken door het slim inzetten van ICT. Dat doe ik graag samen met anderen. Bij PBLQ heb ik een groep bevlogen collega’s gevonden met hart voor de publieke zaak en een schat aan kennis en ervaring die permanent wordt verrijkt en uitgedragen.

Kracht
Een rode draad in mijn opdrachten is het vertalen van innovatieve ICT-toepassingen naar concrete projecten en programma’s. Vanuit de bestaande, vaak complexe, informatievoorziening zet ik ambities om in realistische doelen en tastbare resultaten. Door afwisselend de rol van adviseur en projectleider te vervullen, verbind ik de inhoud met het veranderingsproces. Met een technische en bedrijfskundige achtergrond verdiep ik mij snel in uiteenlopende onderwerpen.

Expertise en ervaring
Ik heb brede kennis van informatievoorziening, van vooronderzoek en ontwikkeling tot implementatie, beheer en inrichting van IT-afdelingen. Mijn opdrachtgevers zijn gemeenten, uitvoeringsinstellingen, beleidsdepartementen, provincies, gemeenten en waterschappen. De afgelopen jaren heb ik mij gericht op digitale dienstverlening, informatiebeheer en geo-informatie. Sinds 2013 ben ik verbonden aan PBLQ. Daarvoor was ik werkzaam bij DCE Consultants, de Boston Consulting Group en Philips.

Onze publicaties: