Neem contact op

0703763636

Jinne

Samsom

Adviseur

Het leukste aan mijn werk als adviseur bij PBLQ vind ik de veelzijdigheid aan opdrachten. Met mijn enthousiaste, positieve en resultaatgerichte aanpak is zo’n dynamische werkomgeving mij op het lijf geschreven.

Ik werk graag samen binnen teams, omdat ik geloof dat je op die manier het meeste van elkaar kan leren. Hierbinnen vervul ik verschillende rollen, variërende van projectsecretaris, procesbewaker tot onderzoeker en projecttrekker. Mijn voornaamste kracht ligt in mijn communicatieve vaardigheden. Door een open houding maak ik makkelijk contact met mensen en voelen ze zich snel op hun gemak. Daarnaast ben ik analytisch vaardig, werk ik zorgvuldig en gestructureerd en kan ik mensen motiveren met mijn energieke en assertieve houding.

Mijn achtergrond in politicologie kan ik goed toepassen in ons advieswerk. Naast een gevoel voor bestuurlijke verhoudingen ben ik goed in het schrijven van teksten en snel doorgronden van complexe materie. Het werken voor de publieke zaak geeft voldoening als adviezen tot concrete verbeteringen leiden in het functioneren van de overheid. Een mooi voorbeeld hiervan is het werk dat we doen voor lokale rekenkamers waarin aanbevelingen meestal direct een verschil kunnen maken in de dienstverlening richting burgers.

“Mijn passie voor politiek en democratie vind ik ook terug bij PBLQ”
Mijn publicaties:

Congres veerkrachtige crisisbeheersing

Energietransitie: (de hindernissen) van Parijs naar de Hollandse polder

Towards smarter cities: Lessons from Barcelona

Digitale kansen verzilveren

Voorbij de intelligence paradox: Innoveren van kop tot staart in de ondermijningsaanpak!

Een Smart City is een Connected City: Digitale snelwegen als basis voor de slimme stad

Previous
Next